Az élet tudománya (elme, analógiák, rezgés, rezonancia és harmónia) Kovács Miklós Blogja

Minden Energia

A Foton Öv

A Foton Öv egy erős sugárzású kozmikus zóna

2017. szeptember 27. - Mindenenergia
A Tejútrendszerünk középpontjában haladó hatalmas energiát Foton övnek nevezik. A Foton Öv egy erős sugárzású kozmikus zóna. Az innen kapott rezgéseket a Napunk átveszi és szétszórja a Naprendszerben. Több sávos foton csík, amely a Galaxisunk központjából áramlik, követve a Galaxis spirálját.

milky-way-60538_640.jpgA mi Naprendszerünk ezt a gyűrűt 25.920 év alatt teszi meg, amely egy galaktikus évnek felel meg,. Az áthaladás rajta 2.000 év. Napunk már 1998. óta behatol a gyűrűbe, de 2012. után már benne is marad.

A Foton Övet a Fény intenzív Hullámának 12 gigantikus örvénye alkotja. Minden örvény végre fogja hajtani a saját különleges akcióját a Földön és a Naprendszerünkben, melynek folyamata nagyon szigorúan ellenőrzött, összehangolt és kiegyensúlyozott munka. Ez rendkívül biztonságos és nincs semmi ok a félelemre.

A 2012. évet követő 12 évben a Föld át fog haladni mind a 12 Fényörvényen azzal az intenzitással, amely megköveteli számára azt a nagy mértékű tisztulást és felkészülést, hogy a felemelkedési folyamat végén a Föld az 5. dimenzióba léphessen.

Ezidáig a Foton Öv Fényének különböző frekvenciái nem jelentkeztek hosszabb intervallumokban. Most sokkal alaposabban és folyamatosan bombázzák a Földet. Sok behangolás szükséges ebben az örvényben, mielőtt még tovább léphetünk a következő örvénybe. Az emberiség számos formában érzi hatását a mély tisztulás új energiáinak. Minden földi személynek fel kell zárkóztatni a tudatosságát és el kell végezni a szükséges változtatásokat saját magában, hogy képes legyen átjutni és transzformálódni a Fény által.

Ezen a ponton már nincs lehetőség a visszafordulásra. Most önállóan el kell döntened, hogy meg akarod-e lovagolni a felemelkedés hullámait a bolygóval együtt és akarsz-e transzformálódni egy új emberi fajjá, ami kilépve az átalakulásából, elnyeri halhatatlanságát és az Új Föld tudatosságába emelkedik az 5. dimenziós szinten, vagy meg akarod szakítani a felemelkedés hullámát és 3. dimenziós tudatszinten kívánsz maradni egy másik inkarációs körforgásban. A választás a kezedben van.

A Foton Övben való tartózkodás, spirituális változásokkal is jár. Azok az emberek, akik nem javítják ki az alacsony rezgésüket és a kis ego aura rezgésében élnek továbbra is, nem tudják elviselni a magas kozmikus frekvenciák sugárzását.

A Földön az élet radikális változását eredményezi a Foton Gyűrűn történő áthaladás. Földünkön is spirituális szelekció következik be emiatt. Azok, akik ellenállnak a Fénynek és a sok változásnak, amit hoz, nem lesznek képesek átjutni a 12 örvényen.

Sokan lelki és/vagy tudati szinten azt választják, hogy elhagyják a fizikai testüket, mintsem hogy elengedjék félelmeiket, azokat az előre gyártott ideológiákat és személyes teendőiket, amelyek nem a legnagyobb jót szolgálják, inkább, mint hogy szeretettel megengedjék önmaguknak, hogy átmenjenek az átalakulás szükséges lépésein. Vannak olyanok is, akik készen állnak az utazásra, de idős koruk miatt úgy döntenek, hogy az átalakulást a fátyol "túloldalán" élik meg.

Sokan közületek, már érzik és észre is veszik a fizikai és érzelmi testükben zajló változásokat, melyek sejtszinten és genetikailag mennek végbe. Többen új és kellemetlen fizikai tüneteket tapasztalnak (pl. fejfájás, szívfájdalmak, heves szívverés, krónikus fáradtság, szédülés, hányinger, megváltozott alvási szokások, fülcsengés, látási zavarok...), melyek eddig sosem jelentkeztek náluk azelőtt.

Észlelhettek változást az érzelmi állapototokban is. A testetek fejleszti és tisztítja önmagát. Minden elavult, elnyűtt negatív érzelem, gondolkodási mód és ezidáig elfojtott dolog felszínre kerül bennetek, hogy megtisztulhasson és átalakulhasson. Sokan közületek érzelmi zavarba kerülnek és sokan "betegnek" érzik magukat. Azt mondom nektek, hogy ez csak ideiglenes.

photon_belt.jpgMinden ember, minden teremtett lény a Világegyetemünkben energia lény. Az Isteni Fény különböző frekvenciáján rezeg. Energia testeink az anyagi testünktől és egymástól is külön álló rezgés- értelem mezők. Az embernek 7 „ruhája” van, a fizikai test a legsűrűbb és tudatát tekintve a legalacsonyabb létező elemünk.

Ezzel együtt az ember univerzális lény. Az érzelmi teste olyan csodálatos dolgokra képes, amely minden negatív beállítottságú lényt megigéz. A gondolataink teremtő erővel rendelkeznek. A negatív gondolat mintáink, káros energiákat, míg a pozitív gondolataink megélése spirituális előrehaladást eredményez.

A negatív energiák fejlődése, egyetemes törvény, mivel nagyon alacsony rezgése van. A Világegyetemben mindennek célja van, amely az élet fennmaradása és fejlődése.

Az Isteni Fény rezgése határozza meg azt, hogy a különböző lények milyen „sűrűségű” Fénytesttel rendelkeznek. Minél gyorsabban rezeg egy lény, annál telítettebb Fénnyel. A gyors és finom rezgést, mindenképpen a feltétel nélküli szeretet rezonanciája hozza létre. Minél „Isten közelebbi” a rezgés, annál jobban hozzáférhető számára a Kozmikus Tudat információ áradata. A kijelölt Isteni Lények hozzák létre a Mer-Ka-Bah-t, amely több ilyen lény Fénytudatának összekapcsolása, valamilyen kozmikus cél érdekében. Mer-Ka-Bah mezeje, minden teremtett lénynek van.

A legkisebb sejtnek is van ilyen tudatmezeje, hiszen ez a mező információt tartalmaz az élet minden területére.

Mer = Fény, amely az információt a tudást biztosítja
KA = Isteni Életenergia, amely mindent éltet, az „élet vize”, amit olyan sokan kerestek
BAH = Az Isteni Forma, melyet Isten gondolt ki, minden forma, a Fénysűrűség formái

Ha, mindennek van egy központi „élet vezetéke”, akkor a Galaxisunknak is van, vagyis mindegy minek nevezik - Foton Öv, Fekete lyuk (a tudósaink szerint) – az élet folyik ezen a csatornán, benne az Isteni Teremtő Erővel. Vagyis maga a „KA” energia, a Mer-Ka-Bah hármasság középpontja.

A Galaxisnak is van gerince és ez csatlakozik más egységekhez is, így lehetséges az EGY. A Mer-Ka-Bah Isteni Hármasság nélkül az élet csonka és a teljesség nélküli élet soha nem juthat el a Teremtő Forráshoz. A Teremtő ezért alkotott olyan törvényeket, hogy mindenki egyformán hozzájuthasson ahhoz, ami megilleti.

Mégis, miért titkolják el ezeket az információkat mindazok az emberek, akik birtokában vannak ennek a tudásnak?

Mert nézzük csak meg, például az indiai jógik, de más területen élő szent embereknek mondott egyének is meditálnak a „KA” csatornájukra, hiszen ettől olyan erősek, látni rajtuk, hogy nincs energia hiányuk, hogy majd kicsattannak az egészségtől.

Miért titkolják el a legegyszerűbb módját a „KA” meditációnak? Hát szerintem azért, mert ha tudnák az emberek, jó pár mester elesne a busás jövedelemtől. Azt meg pláne nem akarják, hogy egészségesek legyünk, hiszen mindannyian együtt dolgoznak a háttér kormányoknak.

A „KA” meditáció fontos része 5 perc alatt megtanulható és csak a gyakorlat dönti majd el, hogy mikor érezzük azt, hogy nem tudunk nélküle élni.

Valójában minden ember a „KA” csatornáján keresztül frissíti fel testében a sejteket, csak tudat alatt. Az alvás, pihenés alkalmával pótolja ez az energia a régi fáradt rezgéseket, ezért vagyunk frissebbek egy-egy nehéz munka után is, ha jót alszunk. Azonban, ha tudatosan csináljuk, akkor állandóan frissek lehetünk.


Mindezek tudatában maradj egészséges, megelégedett és éld az életed harmóniában.

 

forrás:
Amorah Quan Yin - Szellemi átalakulás és öngyógyítás a Plejádok fényküldötteivel
A Foton Öv és a Felemelkedés kapcsolata / Az Ébresztő Hívás - Adama 2001.

kép: pixabay.com

Kérlek oszd meg, ha tetszett, hogy ismerőseid is olvashassák. Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2212904040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kováts.L 2019.05.29. 12:14:45

Vajon a csakra, a fengshui és a többi természettudomány tudja majd ezt az energiát még jobban is alkalmazni? Chi, vagy az éteri energia, de ez még másutt az orgonnak nevezett is, miként változhat majd ez meg? Gyorsul a Föld rezonanciája, a sarkpólusok is valamiért eltolódnak, és ezek talán nagyobb változást hozhatnak az életnél, mint majd az énünk megváltozása.